Borduren

Diensten

We hebben een aantal diensten die we leveren uitgelicht. Alles wat met textiel bewerken te maken heeft kunnen we voor u verzorgen. Staat uw wens er niet bij neem even contact op misschien kunnen we wat voor u betekenen.

DIensten

Borduren

Borduren voor een stijlvolle en duurzame uitstraling. Dankzij onze industriegaren is wassen op hogere temperaturen geen probleem, en strijken is overbodig.

DIENSTEn

Bedrukken

Wij adviseren altijd voor bedrijfskleding om te kiezen voor borduren. Het is duurzaam, doordat het lang mee gaat, maar soms is dat niet mogelijk door de borduur positie of omdat er een andere wens is vanuit de klant.

DIENSTEN

Sport

Ontdek ons uitgebreide assortiment sportkleding, geschikt voor individueel gebruik, teamkleding of schooloutfits. Of het nu gaat om incidenteel of dagelijks gebruik, wij bieden een breed scala aan hoogwaardige sportkleding. 

DIENSTEN

Evenementen

Lorem Ipsum

DIENSTEN

Gordijnen

lorem ipsum

DIENSTEN

Reclame-uitingen

We bieden verschillende reclame-uitingen voor diverse gelegenheden. Hieronder een paar van onze opties, maar er is veel meer mogelijk. Meer hierover weten of advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

DIENSTEN

Relatiegeschenken

We bieden verschillende relatiegeschenken voor diverse gelegenheden. Hieronder een paar van onze opties, maar er is veel meer mogelijk. Meer hierover weten of advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Samen kijken naar de mogelijkheden?